lauantai 3. elokuuta 2013

Arrrr says pirate!

Tänään vietettiin veljeni 18-vuotissynttäreitä. Juhlat olivat täysi yllätys veljelle enkä mä blogissakaan voinut hehkuttaa, jos veli olisi sattunut lukemaan. Eniveis, järkkäsimme yllätysbileet teemalla "Pirates of the Caribbean" ja hitto miten huiput juhlat saatiin pystyyn! Muut jäivät vielä jatkamaan juhlintaa, kun me lapselliset painuttiin kotiin.

Veljen tyttöystäväkin oli mukana juonessa, tsihihi. Pahaa aavistamaton veli oli tulossa tyttiksensä kanssa syömään kotiin, kun joutui järkyttymään eteisessä minun, äitini ja siskoni vastaanottolaulusta, jonka lainasimme elokuvasta Keisarin uudet kuviot. Sisko miehineen oli tullut toiselta puolen suomea veljeltä salaa, joten hämmästys oli melkoinen. Kun saatiin laulettua raakuttua onnittelulaulu, astuivat muut vieraat esiin piiloistaan ja sitten laulettin yhteistuumin "nyt musta lippu liehumaan".

Kaikki olivat ihanasti panostaneet asuihin. Sankari puettiin tietysti itse kapteeni Jack Sparrowksi. Mä olin valinnut Calypson roolin, mies oli kapteeni Mustaparta, isäni oli Teaque, Jack Sparrown isä ja muut vieraat olivat random merirosvoja, mutta yhtä kaikki, asut olivat ihan huippuja! Ja tietysti koristeluun oli panostettu ja taustamusiikkina, yllätys yllätys, Pirates of the caribbean soundtrack.

Veliparka sai etsiä aarretta joutuen visaisten pulmien eteen, mutta lopulta pääsi aarteen, eli rommipullon luokse. Siskoni oli väsännyt ihan loistavan etiketin rommipulloon! 

Syötiin hyvin ja laulettiin merirosvolauluja veljen kummisedän säestämänä.

Eikä rommikaan ollut kadonnut!
Oli niin huippumeininki, että alettiin jo suunnitella seuraavia teemabileitä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti