maanantai 15. heinäkuuta 2013

Vahvistus uskonnollisesta yhdyskunnasta eroamisesta.

Nyt se vahvistus tuli. Heippa evlut, tervetuloa.... öh... valinnanvapaus? Ajatus kirkosta eroamisesta on muhinut päässä jo pidempään, mutta en tiedä mikä muka on estänyt. Jokin irrationaalinen pelko, että jotain kamalaa tapahtuu, jos eroan. Kuitenkin, kun en pysty tunnustumaan kristillistä uskoa, tuntuu väärältä kuulua kyseiseen yhdyskuntaankaan. En mä kuulu mihinkään muuhunkaan uskonnolliseen yhteisöön, jos en oppeja katso omakseni, miksi kuuluisin evankelis-luterialiseen kirkkoonkaan? Ei se tunnu oikealta eikä erityisen järkevältä.

Lapset erosivat myös, tai erotin heidät. Nuorimmaista ei ole alun alkaenkaan kastettu. Tämä tuntuu hyvältä. Lapset ovat vapaita valitsemaan juuri sen uskonnollisen yhdyskunnan, minkä omaksi kokevat, sitten tulevaisuudessa, kun heillä on enemmän tietoa ja kokemusta asioista.

Arkisempaa asiaa:
Puuskupuh parka sai ilmeisesti rokotteista reaktion, sillä hän tuntuu nuhaiselta ja kuumeiselta :( Ei siitä olekaan kuin kuukausi, kun vauva sairasti viimeksi flunssan. Surettaa pieni. Onneksi se on ohimenevää, mutta aina kivempi, kun ei tarvitsisi sairastella lainkaan.

Passitin juuri isommat lapset pihalle, jotta saan blogata rauhassa saisivat raitista ilmaa ja voitaisiin sen jälkeen hyvällä omalla tunnolla katsoa yhdessä yksi jakso My Little Ponya läppäriltä. Ja vauvakin saa unirauhan, kun isommat eivät kilju vieressä. Parka tarvitsee nyt unta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti