maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tukka takana, elämä edessä.

Tomeranssilta lähti tukka. Sillä on ollut pitkä, melkein puoleen selkään ylettyvä paksu letti ja nyt se on roskissa. Kuontalosta kynittiin n. sentin mittainen siili. Sitä tukkaa oli joka paikassa ja tuntui, ettei se lyhene eikä lopu sitten millään. Nyt hän näyttää ihan eriltä, vähän vieraalta. Samat silmät ja sama veikeä hymy siellä on yhä, mutta miten paljon kampaus voikaan muuttaa ihmisen ulkonäköä! Lapsi itse on aivan onnessaan, kun nyt tukkaa ei tarvitse harjata. Se oli oikeastaan se ainoa syy, miksi Tomeranssi halusi tukkansa lyhennettävän. Mikäs siinä, kyllä me lyhennetään, jos se on lapsen toive.

Meidän vastasyntynyt täyttää pian 3kk. Oikeesti, miksi aika juoksee just silloin, kun se saisi madella ja vaikka ihan pysähtyä? Mun vauvat kasvavat ihan liian nopeasti! Oiskohan kyseinen vika jotenkin korjattavissa?

2 kommenttia:

  1. Vastaus kysymykseen: uusi vauva tai kelloista patteritöpselit pois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä haavaa päädytään jälkimmäiseen ratkaisuun, mutta kyllä mä tuon ekan vaihtoehdonkin voisin joskus toteuttaa vielä, hih! Tosin ei ehkä päästä siitä yhteisymmärrykseen tuon Ukko Jörrikän kanssa.

      Poista