sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Sutinat ja tutinat

Kultalasta löytyy sutinaa: uuden kodin ostoaikeet ovat edeneet pidemmälle kuin kertaakaan aiemmin. Vielä on pientä säätöä eikä edelleenkään mikään ole varmaa, ja se aiheuttaa sitä tutinaa. Saadaanko asunto vai ei?

Ollaan asuttu vuokra-asunnoissa niin kauan, kuin on yhdessä taivallettu. Nyt olisi aika ottaa uusi askel asumisen suhteen asuntolainan muodossa, mikä tuntuu lähinnä kauhistuttavalta. Oma asunto tuntuu ajatuksena ihanalta ja tähtäimessä oleva uusi kotikin olisi mitä mainioin. Tutinaa aiheuttaa se, että mitä jos unelmien koti menee sivu suun ja toisaalta tutisuttaa ajatus lainasta. Ääk.

Noh, kaikella on tarkoituksensa, uskon. Asiat menevät niinkuin niiden pitääkin mennä. Tietysti toivon, että saisimme kyseisen asunnon, mutta jos emme saa, edessä on sitten jotain muuta. Luottavaisin mielin kohti tulevaa siis.

Jumppatuulla on aikasta komean näköinen nenän seutu ja vasemman silmän alunen. Violettia ja tummansinistä turvotusta. Liikuttavan raukka <3 Tekisi mieli ottaa kuva muistoksi, mutta Jumppis ei halua, joten en viitsi tehdä vastoin hänen tahtoaan. Sisarusrakkauden sekä tasapuolisuuden nimissä Tomeranssi sai eilen punaisen jäljen oikean silmänsä alle Jumppatuun toimesta....

Rauhallista sunnuntaita <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti