perjantai 28. kesäkuuta 2013

Ulokkeeni, ne turhat.

Onko pikkuvarpailla  muuta virkaa, kuin tulla lyödyksi milloin mihinkin kohteeseen ja tulla murretuksi? Oikean jalan pikkuvarvas on ollut joitakin vuosia kierompi ja paksumpi kuin vasemman jalan, kiitos oven karmin, mutta yritettyäni eilen siirtää painavaa aikakauslehtikoria vasemman jalan pikkuvarpaalla, saanen jälleen symmetriset pikkuvarpaat (kierot ja paksut).

Tulilinjalla on myös ollut häntäluuni, joka on murtunut elämäni aikana kolmesti. Tällä otannalla (yksi eli minä) sanoisin, että häntäluun tehtävä nykyihmisen kehossa on murtua kiusallisesti ja olla ärsyttävä. Vaikka toisaalta ehkä sen tehtävä on opettaa meille kärsivällisyyttä ja varovaisuutta. Kärsivällisyyttä pitkään kipuilevan peräpään parantumista odotellessa ja varovaisuutta, ettei enää kolhisi sitä uudelleen. Tunnen oloni kung-fu- harjoittelijaksi, joka mestarinsa opissa joutuu sietokykynsä rajoille, mutta lopulta tavoittaa sisäisen rauhan ja kehittää kykynsä taistella, sietää kipua ja epämukavuutta äärimmilleen. Miten ylevää.

Häntäluulla ja pikkuvarpailla on siis sittenkin tarkoitus.

3 kommenttia:

 1. Imuri on osoittautunut itselleni parhaaksi pikkuvarpaan treenausvälineeksi. Oikea polvi taas saa voimansa olohuoneen pöydän sopivan terävästä kulmasta. Häntäluun olen, vielä, onnistunut pitämään alkuperäisessä kunnossaan *kop kop kop*.

  VastaaPoista
 2. Jos haluat treenata häntäluuta, niin kokeile laskea jäämöhkäleeseen liukurilla. Toimii varmasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm... ehkä kuitenkin etsin tietä valaistumiseen (kung-fu) perinteisempiä teitä :D Kokemusta on kyllä liukuri + hyppyri, mutta silloin saattoi olla myös kimmoisammat luut ;)

   Poista