torstai 10. lokakuuta 2013

Roskat pois.

Me ollaan nähtävästi hyvin tyypillinen vanha pari miehen kanssa: tämän aamun kiistan aihe oli roskien vieminen. Maailmassa ei varmasti ole toista yhtä kiihkeän keskustelun laukaisevaa asiaa, kuin roskien vienti tai astianpesukoneen tyhjennys. Asia on vakava.

Roskien vieminen on rasittavaa. Sen vuoksi pitää erikseen vaivautua ulos TAI erikseen vaivautua koukkaamaan talon toiselle puolen (ja takaisin), kun olet lähdössä jonnekin. Siis kaikkien paitsi miehen, joka kulkee joka aamu autollaan roskisten ohitse, sillä parkkis on samalla puolella kuin roskisketkin.

Minun ratkaisuni: mies tiputtaa roskat autostaan aamuisin MOLOKkeihin, kun muutenkin menee autolleen ja ajaa roskisten ohi. 
Miehen ratkaisu: äiti ja lapset vievät roskat aamuisin, kun kulkevat eri suuntaan kävellen, eiväthän he joudu kuin koukkaamaan erikseen talon taakse ja takaisin.
Kun siis, olisihan se perin epäreilua, jos yksi ja sama ihminen joutusi ne roskat aina viemään.Jos olikin kylmä herätessä, niin tämän polttavan kuuman keskustelun jälkeen hikikarpalot vain kiilsivät otsalla. Roskien vieminen herättää tunteita.Alin kuva lainattu http://www.greenbookblog.org/2013/09/09/all-emotions-are-not-created-equal/
Ylempi random.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti