maanantai 7. lokakuuta 2013

Latest News!

Oltiin tavaratalon edessä. Jumppatuu näki nuoren miehen tupakoivan ja heittävän tumpin maahan. Jumppis tuli äänekkäästi vakavana ilmoittamaan minulle, että "tuo yksi mies poltti tupakkaa ja heitti sen tumpin maahan!". Mä siinä kiemurtelin ja tuumin, että "noh, niin käy joskus, eh....". Nuori mies kuuli Jumppiksen ihmettelyn. Hän nappasi tumpin maasta ja laittoi sen roskiin. "Noh, nyt se on roskissa. Tarkka tyttö!" mies sanoi virnuillen. Jumppis ei kuulemma IKINÄ aio polttaa tupakkaa. Hyvä jos näin on.Ja vanhana heppatyttönä mä olin onnesta soikeana, kun käytiin koko perhe viikonloppuna talleilla <3<3<3 Ponitallilla oli pelkästään söpöjä pikku ponisia ja Jumppis pääsi ratsastamaan. Tomeranssikin olisi päässyt, mutta hän ei uskaltanut halunnut tällä kertaa. Seuraavalla kerralla sitten :)

Me siis NIIIIIIN mennään uudelleen! Jumppis oli kuin tehty hepan selkään <3<3<3 Miten ihanaa oli tuoksutella tallin tuoksua (heinät ja lanta, ahhh), rapsutella söpöä pikku ponia ja ylipäätään nauttia hetkestä. 11-vuotiaan Peukaloisen haaveet omasta hevosesta nousivat jälleen pintaan. Kerran heppatyttö, aina heppatyttö?

Hyvinä vanhempina me 1. unohdettiin ottaa kamera mukaan ja 2. unohdettiin käyttää kännykkäkameroita. Nyt ei siis ole yhtään kuvaa taltioituna lasten ekasta tallireissusta *kyynel* Ensi kerralla sitten.

Kuvat http://stopsmokingaids.me/
http://www.flickriver.com/photos/pg23/2542132180/
http://arabianhorselovers.webs.com/ponybreeds.htm


2 kommenttia:

  1. Hyvät vanhemmat elää hetkessä lasten kanssa, eivätkä keskity valokuvaamiseen. ;)

    VastaaPoista
  2. Komppaan Tomeranssia. Ei minuakaan saisi hevosen selkään :D

    VastaaPoista