maanantai 9. syyskuuta 2013

Pinkki Piiras

Hivenen perverssistä nimestään huolimatta Pinkie Pie on mun ehdoton fave My Little Pony hahmoista. Mä samastun häneen tietyllä tavalla, olkoonkin etten mä ole lainkaan yhtä sosiaalinen kuin hän. Pinkie Pie liikkuu pomppimalla ja laulaa kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. Hän kikattaa ja on iloinen ja höpsö ja monesti hänen ystävänsä pitävät häntä tyhmempänä kuin hän onkaan. Pinkie Piella on hiljaista viisautta joka näkyy erikoisissa asioissa ja tilanteissa ja joka piiloutuu Pinkien hyperaktiivisen olemuksen taakse. Pinkie Pie rakastaa kaikkea makeaa.

Sehän olen minä, right?Mutta sosiaalisten rajoitteiteni vuoksi samastun myös Fluttershyhin. Ujo, herkkä ja hiljainen, arka, mielellään takavasemmalle vetäytyvä eikä tykkää olla keskipisteenä. Esimerkiksi oltiin eräillä syntymäpäiväjuhlilla, jossa oli paljon minulle vieraita henkilöitä. Kun päästiin kotiin, olin aivan uuvuksissa, kun olin joutunut olemaan sosiaalinen ja tapaamaan niin paljon uusia ihmisiä. Väsyn sosiaalisista tilanteista. En ehkä lähimpien ystävien ja tuttavien kanssa, mutta vähänkin vieraampien seurassa tai suuremmassa porukassa ollessa....Semmonen kompakti sekoitus Pinkie Pieta ("Kumkvatti! Voisin mennä töihin kumkvattitilalle vain saadakseni sanoa koko ajan kumkvatti! Kumkvatti, kumkvatti, kumkvatti, kumkvatti, kumkvatti....") ja Fluttershyta ("Anteeksi, ettehän vain suutu?").

Olipas taas tärkeä postaus!

Kuvat lainattu netin syövereistä.

4 kommenttia:

 1. Pinkie Shy? :D Pinkie on myös minun lempihahmo, ihanan hyper ja sopivan random. x)

  VastaaPoista
 2. We're all pink inside... eiku.. :>

  Mutta mikä on kumkvatti? Veikkaan ankan tapaista.

  VastaaPoista
 3. Pinkie Shy! That´s it! :D

  Kumkvatti on hedelmä. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/82/Kumquat.jpeg
  Mutta ihan hyvä veikkaus, JayEs :D

  VastaaPoista
 4. No, vähän ohi osui. Noita ne varmaan potki alas puista urakalla kun oli juhlat tms. tulossa. Eräässä jaksossa siis :D

  VastaaPoista