lauantai 8. marraskuuta 2014

Murphy kävi kylässä

Tiedättehän Murphyn, tuon epätodennäköisyyksien kruunaamattoman kuninkaan? No, hän tuli talon eilen illalla. Mies ja Tomeranssi lähtivät eilen aamupäivällä reissuun kaksin ja mä jäin keskenäni kahden nuorimman sekä Possun kanssa. Murphy  katsoi, että talo on liian tyhjä, joten päätti lämmittää mieltä tulemalla kylään.

Jumppiksen maha tuli illalla kipeäksi ja istui hyvän tovin naistenhuoneessa varpusparven keskellä. Nukkumaan mennessä kuopus oli tukkoinen ja kiukkuinen ja koko alkuyö meni hänen osaltaan itkeskellessä surkeana (ja mun osalta lohdutellessa pientä potilasta). Kun lapset lopulta olivat rauhallisia ja unessa, niin koira alkoi oksentamaan. Tietysti se kulki ympäri kämppää yrjoten matkan varrella sopivaksi katsominsa väliajoin.

Murphy on kyllä vekkuli.

// The Hog and Briskallion went on a trip. Me, Jumpty-Doo, Hufflepuff and the Pig-dog were left home. Thought everything was going smoothly, but then Murphy decided to visit us. Jumpty-Doo had stomache ache, toddler cathed a cold and was pretty angry and the Pig was vomiting. All this in the evening and nighttime, of course. How delightful.

Murphy, go home.kuva täältä

1 kommentti: