perjantai 31. lokakuuta 2014

Lé arki

On kuulkaatten semmonen homma, että sellainen koira, millainen isäntä. Inari aka. Possu on paitsi ahne kun mikä, niin myös hitusen kömpelö verrattuna monirotuiseen bestikseensä. No, minähän olen myös aika possu mitä tulee suklaaseen ja onpa minulla eräs tarina kömpelyydestäkin jaettavana:

Juoksimme Possukoiran kanssa pihalla, kun äkkiä Possu olikin jaloissani. Koetin olla tallomatta pientä karvaista kaveriani ja tein hienon väistön hyppäämällä ilmaan. Paha vain, että onnistuin ilmassa kampittamaan itseni (näköjään sekin on mahdollista!) ja mätkähdin mahalleni niin suoraan kuin vain olla ja voi. Splät. Mätkis. Tök. Tietysti koira innostui tästä ja pomppi ympärilläni niin, että sotkeuduin hihnan kanssa, enkä päässyt ylös. Mies nauroi vieressä katketakseen (no, nauroin minäkin, mitä muuta siinä olisi voinut tehdä?) ja pahoitteli suuresti, ettei kamera ollut mukana. Naapureilla oli varmasti mukavaa.


The BeastTapetoimme tässä päivänä eräänä seinän olohuoneesta. Tätä kutsuttaneen sitten tehosteseinäksi. Se on hieno! Meni kokonainen päivä yhden pienen seinäpätkän tapetoimisessa, mutta selitettäköön se sillä, että olimme ensikertalaisia molemmat ja tapetti oli vielä kohdistettava. Kun siinä kiroilimme asensimme tapetteja seinälle (nämä olivat kätevät non-wowen tapetit, elikkä seinään liimattavat suomeksi), kävi mielessä, että olisi kannattanut aloittaa tapetointiharjoitukset jollain hitusen halvemmalla tapetilla, kuin 75€/rulla. Mutta toisaalta emme olisi saaneet likimainkaan yhtä hienoa seinää aikaiseksi millään geneerisellä k-rauta-tapetilla.

Los tapetos ja lé olohuone

Tapetit ovat Designer´s Guildin mallistosta. Tilasimme ne paikallisen sisustusliike Decoran kautta. Kyllä ny kelepaa <3

// We have new wallpapers in the livingroom: absolutely lovely Designer´s Guild wallpapers! Makes the livingroom come to alive.

We have a dog, Finnish Lapphund girl called Inari. We also call her Pig, ´cause of her appetite; she eats everything, including babyshit, pens, cords etc.. Lovely dog, just lovely <3

1 kommentti:

  1. Possu on kasvanut kyllä hienosti ja ruokahalu on kans sen mukainen. :D Aivan mahtava tuo seinä ja IHANA matto siinä sohvien välissä! Upea sisutuksellinen kokonaisuus, olen ehkä kade. x) Kiva nädä päivitys pitkästä aikaa, lisää valokuvia ja tarinoita arjesta!

    VastaaPoista