perjantai 13. joulukuuta 2013

Jotain ajankohtaista

Jouluhan se lähestyy ja siitä pitäisi kai puhua blogissakin? Pitäisi kerätä kollaasi himotuimmista joululahjaideoista ynnä muuta. Mutta kun ei. Ei irtoa. Jouluradio soittaa jeesushöttöä ja mä koetan sietää sen. Mä olen jouluihminen sillä tavalla, että mä pystyn luomaan joulun vaikka keskellä kesää jos niikseen tulee. Joulu ei ole pelkästään lahjoja ja kimallusta, vaan joulu on ihmisen sisässä. Mä inhoan joulumaa- laulua, mutta harmikseni siinä on vallan mainio viesti: joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä, joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta.Tietysti mä lahjon läheisiäni, laitan jouluruokaa pöytään ja koristelen kotia jouluiseksi, mutta tosiasia on, että se, mikä joulussa on parasta; rauhoittuminen perheen kanssa, sydämen- ja mielenrauha, hyvä tahto ja lämpö, eivät ole riippuvaisia joululahjoista eivätkä jouluruoista. Eivät edes päivämäärästä. Minä tavoittelen sellaista ikuista joulua sisääni. Mutta jos joku ei muulloin ehdi, niin on hyvä, että edes 24.-26.12. ehtii olla hyväntahtoinen, rauhoittua, viettää aikaa perheen kanssa ja nauttia elämästä.

Arkisempaa asiaa: kuume. Ensin oli Tomeranssilla, sitten Puuskupuhilla ja nyt Jumppatuulla. Mieskin sairasti pari työpäivää kotona. Korkea kuume, päänsärky ja huono olo; näillä oireilla ovat pienimmät sairastaneet kuluneella viikolla. Johan siitä edellisestä epidemiasta (oksutaudista) oli viikko pari aikaa \o/ Katotaan, saako tauti minutkin petiin. 

Siihen asti, näkemiin!

// Christmas is nearly here. Remember to have a nervous breakdown while trying to make a warm and beautiful christmas for you and your family. Remember to get the most wanted gifts and decorate the christmastree symmetrically with trendiest colours. Don´t forget bling-bling, bing-bong, tinkerbells ding-dong and go crazy listening christmas carols, that are saying something about peace and good will. Try hard to remember where you have heard the word "peace" and give up, ´cause you just cannot recall the meaning of that weird term.

Have a jolly christmastime!

 

  Kuvat täältä ja täältä ja täältä.

1 kommentti:

  1. Oih! Ihanaa todeta etten ole ainoa, jolle sininen on kaunein joulun väri <3. JA lisäksi, olen aivan samoilla linjoilla sun kanssa! Mie olen jouluihminen henkeen ja vereen, mutta juuri samoista syistä. Rakastan kimmeltäviä joulukoristeita, ihania ruokia ja kauniita joululauluja, koska ne vahvistavat juuri tuota perheen ja ystävyyden juhlaa! Pakko tunnustaa, että pidin kiusallisen pitkään enemmän lahjojen saamisesta kuin antamisesta, mutta aikuisiällä olen aidosti löytänyt antamisen ja auttamisen ilon, se luo myös omaa mielenrauhaa ja yhtälailla iloa ympärilleen. ^___^ Hiii en malttaisi odottaa joula! <3

    VastaaPoista